Erfrecht advocaat nodig in de regio Ede?
Bel vrijblijvend: 0318 - 79 90 54
Home > Mediation
mediation ede

Mediation in Ede

Wat is mediation?

Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij een onpartijdige tussenpersoon de erfgenamen helpt om te komen tot een oplossing wanneer er sprake is van een conflict of geschil. Door de onpartijdige kant van de mediator kan deze tussenpersoon ervoor zorgen dat alle partijen goed naar elkaar luisteren en dat iedereen zijn belangen aan elkaar duidelijk kan maken. Het is de bedoeling om tot een overeenkomst te komen waar iedere erfgenaam achter staat. Is dit gelukt? Dan is de erfenis afgewikkeld en zal iedereen hiervoor moeten tekenen.

Mediation na overlijden

Het verlies van een dierbare brengt veel emoties en verdriet met zich mee. Omdat niet iedereen hierdoor objectief kan blijven denken, kan het voorkomen dat er conflicten of geschillen ontstaan binnen een familie. Om ervoor te zorgen dat dit geen ‘blijvende schade’ heeft, kan het dus verstandig zijn om over te gaan op mediation.

Contact met uw mediator

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mediation of wilt u direct een gecertificeerde mediator inschakelen? Bel dan vandaag nog naar 0318 - 79 90 54 en zorg dat uw conflict niet uit de hand loopt. Dus woont u in Ede of in de omgeving van Ede? Dan staan wij graag voor u klaar!

Menu Title